Produktion

Vänd er till oss för såväl enkla som avancerade lösningar. Vi garanterar flexibilitet, hög kvalitet och kompetens.

Kablagetillverkare

Som kablagetillverkare köper vi in kablar som därefter bearbetas för att skapa kablage enligt kundernas specifika önskemål.

Kontakta oss

Vill ni anlita oss eller bara veta mer om de tjänster och produkter vi erbjuder? Slå en signal eller skicka ett mail så svarar vi på era frågor.

Kablagetillverkning

Behöver ni hjälp med kablagetillverkning? I så fall är ni varmt välkomna att kontakta oss på IMAK. Vår erfarenhet, kompetens och korta beslutskedja gör oss till ert givna val vid behov av kvalitativt kablage. Hör gärna av er med eventuella frågor.

Effektiv kablagetillverkare

Våra produkter tillverkas genom att köpa in kablar som metervara och bearbeta dessa till önskad typ av kablage. Beroende på vilken sorts kablage som ska framställas görs detta arbete antingen för hand eller med specialanpassade maskiner. Hela processen sker i vår fabrik i Skåne vilket innebär att produktionstiden kan hållas nere samt att kommunikationen mellan oss och kunden kontinuerligt förblir dynamisk tillika effektiv.

Nära till våra kunder

Konkurrensen med fabriker i låglöneländer är idag stor. Det finns emellertid en mängd faktorer som är till vår fördel, däribland närheten till våra kunder då all tillverkning utförs här i Sverige. Det innebär att vi kan garantera följande:

  • Snabbhet
  • Flexibilitet
  • Noggrannhet

Behöver ni exempelvis lägga en brådskande beställning är detta sällan ett problem. Vårt mål är att i alla lägen leva upp till era förväntningar. Med korta beslutsvägar samt en nära kontakt med såväl kunder som medarbetare präglas vår verksamhet av lika delar pålitlighet och effektivitet. Undrar ni om hur vi kan vara er till hjälp? Tveka inte att kontakta oss så svarar vi på de frågor ni kan tänkas ha.

Kablagetillverkning på era villkor

På IMAK är vi specialiserade på små till medelstora kablageserier men har generellt möjlighet att ta oss an uppdrag av nästintill alla slag. Oavsett om ni behöver en enklare standardkabel eller en komplex variant som möter en specifik kravbild kan vi vara er behjälpliga. Vi tar alltid hänsyn till era önskemål och löser det mesta som kan tänkas uppstå längs vägen. Har ni en idé som ni inte lyckats realisera kan ni komma till oss. Chansen är stor att vi kan hitta en lämplig lösning på ert problem.

För kablagetillverkning på era villkor är IMAK ert givna val!

IMAK är en erfaren kablagetillverkare

Vad är ett kablage?

Förenklat är ett kablage en uppsättning av ihopsatta kablar för ett specifikt ändamål. Beroende på vad de ska användas till kan de variera i storlek, utseende och utförande. På IMAK kan vi tillverka produkter av alla möjliga sorter. Bland annat levererar vi kablage till:

  • Tågvagnar
  • Husvagnar
  • Industrimaskiner
  • M.fl.

Oavsett om ni behöver mindre kablage till elektronik eller stora uppsättningar till exempelvis hissystem kan ni kontakta oss. Vi är flexibla och kan tillverka produkter helt efter era önskemål.

 

 

Kontakta oss

Om IMAK

Vi anser oss på många sätt vara typiska småföretagare vilket vi ser som någonting positivt. Genom att spendera mindre tid på kontoret får vi mer tid över till själva produktionen. Detta ger oss den insyn som krävs för att kunna garantera våra kunder en produkt av högsta standard.

Kvalitet sedan 1998

För snart tjugo år sedan startades IMAK AB av Andeas Rangvén och Mathias Karlsson. Vi började som ett litet företag inom legotillverkning och har sedan dess vuxit oss allt större, med en personalstyrka på över 20 man samt kontinuerligt uppdaterad utrustning på produktionsgolvet.

Nöjda kunder

Med vår långa erfarenhet från branschen och djupa intresse för kablageproduktion har vi placerat oss som en av de absolut främsta producenterna i Sverige. Vi är stolta över alla våra nöjda kunder över hela landet. Därför kommer vi att fortsätta att leverera högkvalitativa produkter och tjänster

Kontakta oss